Menú Cerrar

Catàleg de llibres

Si vis pacem. Repensar el antimilitarismo en la época de la guerra permanente.

Portada llibre "Si vis pacem"

Sinopsi:

Sota la necessitat de cobrir un buit que vèiem, almenys en el nostre entorn geogràfic més pròxim, organitzem unes jornades antimilitaristes al setembre de 2010 amb la intenció d’actualitzar —o almenys aproximar-nos a— la qüestió del militarisme i la seva antítesi en els temps que corren. En organitzar les jornades ens plantegem la pregunta com respondre a la militarització?

Aquest llibre és una recopilació del material d’aquesta trobada. Alguns textos van ser escrits poc abans de les jornades, amb la intenció que serveixin per a reflexionar i preparar els temes a desenvolupar, uns altres són els recollits allí durant aquests dies, mecanografiats, i els restants són reflexions posteriors o intents de rescatar el que, per diferents motius, no es va poder registrar.

Esperem que serveixin per a aprofundir, analitzar i enriquir les perspectives, que siguin útils per a alguna cosa que no sigui simplement reafirmar en el lector o la lectora la falsa idea que la situació, per ser difícil és irreversible. Res podria estar més lluny de la realitat.

AutoraVàries autores

Idioma: Castellà

Pàgines: 151

Favorito
Publicado en Assaig

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *