Menú Cerrar

Catàleg de llibres

Manifiesto de la juventud

Manifiesto de la juventud

Sinopsi: El present llibre és el resultat d’un esforç col·lectiu dut a terme pel Moviment Revolucionari Juvenil Kurd amb la intenció d’explicar el seu paradigma polític i les seues idees. Per a fer-ho es desgrana i s’analitza el concepte de joventut, el seu significat i les seues implicacions.

També s’analitza el paper de la joventut al llarg de la història i la seua participació en les diferents lluites. Finalment s’intenta determinar quines tasques ha de dur a terme la joventut i com és el seu paper en els processos revolucionaris actuals.

“La joventut és sens dubte el sector de la societat amb un vincle més fort amb la vida. Defensar la vida significa unir-se a la resistència, fer política, debatre i organitzar-se. En el moment en el qual es fa política, es fa una elecció i triar equival a ser lliure.”

El Moviment Revolucionari Juvenil Kurd s’organitza sota el paraigua de Komalên Ciwan. Aquest és el nom de la federació d’organitzacions juvenils kurdes amb presència en les diferents parts de Kurdistan i Europa. Komalên Ciwan lluita pel Confederalisme Democràtic; paradigma polític proposat per Abdullah Öcalan i el PKK. “Aquest llibre només podrà aconseguir el seu objectiu si es converteix en una base per a la formació i discussió en mans de la joventut revolucionària. Pot ser una resposta a la cerca internacional de la joventut per a eixir de la crisi actual de la modernitat capitalista i per a buscar el camí cap al socialisme democràtic del segle XXI.”

AutoraMovimiento revolucionario juvenil kurdo

Idioma: Castellà

Pàgines: 193

Favorito
Publicado en Assaig

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *