Menú Cerrar

Catàleg de llibres

Mala mujer: La revolución que te hará libre.

Sinopsi: “Segueix la vida establerta”. “Casa, fills, treball estable”, em deien, era bona. Sí, la xiqueta bona. M’asseia amb les cames creuades. Em callava quan em xiulaven pel carrer. Plorava totes les nits per no sentir-me a gust amb el meu cos. Odiava la menstruació i el cicle menstrual. Adorava els drames sobtats en les relacions. Portava sostenidor cada dia. Sexe en grup? Mai de la vida… Però d’entre totes les coses que vaig poder escollir, vaig escollir ser lliure. El viatge que vaig fer al meu interior em va servir d’experiència i aprenentatge. Això, mesclat amb els anys d’investigació en l’àmbit sexual com a periodista, m’ha dut a ser qui sóc: una mala dona. Benvinguda a aquest aquelarre, germana. Benvinguda siguis, mala dona.

Autora: CASQUET, Noemí

Idioma: Castellà

Pàgines: 213 (amb enganxines)

Favorito
Publicado en Assaig

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *