Menú Cerrar

Catàleg de llibres

El hilo de la memoria.

el_hilo_de_la_memoria

Sinopsi: Aquest llibre és una miscel·lània de textos en prosa i en vers que tenen com a eix vertebrador la recuperació de la memòria històrica i la lluita contra l’oblit programat i l’amnèsia col·lectiva en la qual molts s’obstinen a instal·lar-se. Fa ja molt temps, em vaig proposar regalar-los als meus el que la història els havia negat: la veu i la memòria. No deixaria que el silenci i l’oblit guanyaren la partida. Era necessari transmetre la memòria viva d’un temps de cendres que encara sagnava per moltes de les seues ferides. Els records de família són el més preuat llegat que algú pot rebre. La seua història és la meua història, i la meua veu és la veu emmurallada dels meus. L’amor que em van donar no va marxar amb ells, viu en mi i viurà en els que jo estime

Autora: DE LA PEÑA, Marisa

Idioma: Castellà

Pàgines: 108

Favorito
Publicado en Poesia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *