Menú Cerrar

Catàleg de llibres

Brujeria y contracultura gay.

Brujeria y contracultura gay

Sinopsi: Aquest controvertit llibre investiga la històrica relació entre l’homosexualitat i el paganisme, posant especial interés en la vella Europa persecució de pagans per part de l’Església Catòlica durant el període de l’Edat mitjana, Compara aquesta història amb la cultura LGTB de hui dia amb la intenció de mostrar com l’actual persecució i marginalització de la gent queer és una extensió d’una llarga història d’intolerància religiosa.

 Però és més, la visió del patriarcat exposada per Evans no és la típica de l’època en què va escriure el seu llibre, atrinxerada en un binari essencialista i transfòbic. Encara que ho escriguera amb anterioritat al moviment explícitament queer i la nova terminologia que aquest desenvoluparia (per exemple, es refereix profusament al «travessismo» al·ludint també a transformacions permanents en matèria de la identitat de gènere), el text abasta les qüestions de la subjugació de les dones i també de la transformació i acte-identificació de gènere, unit tot això a la sexualitat.

 De manera radical, ho relaciona tot amb l’espiritualitat, la veneració de la terra i la resistència al poder militarista i estatal. Evans gosa criticar el racionalisme científic, aqueixa cosmovisió central del capitalisme i de l’Estat que les i els llibertaris, no obstant això i en general, continuen venerant.

Autora: EVANS, Arthur

Idioma: Castellà

Pàgines: 349

Favorito
Publicado en Assaig

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *